Kinderen die buiten slapen in speciale slaapzakken en bedjes, biologisch eten, houten speelgoed en kleinere groepen.

Onze locatie

Ons pand in Beuningen ligt aan Zonnebloemveld 8. Het is een prachtige locatie aan de rand van de wijk Aalsterveld. U hoeft niet geheel de wijk door om ons te bereiken en u bent zo op de Schoenaker, welke weg u leidt naar, of de Van Heemstraweg om naar Nijmegen te reizen, of naar de snelweg A73, waar u alle kanten op kunt.

Het pand bestaat uit 1 woonlaag, waardoor trappen in het pand ontbreken. In het pand hebben we de beschikking over 200m². Onderverdeeld in verschillende ruimten.

De baby’s hebben een geheel eigen ruimte, waarin zij hun wereld op een rustige en veilige manier kunnen ontdekken.

Als de baby’s een jaar zijn, gaan ze door naar de dreumesgroep. Hierin zitten kinderen van 1 tot 2 jaar. Ook deze ruimte is speciaal voor deze groep ingericht. Wij hebben gezien dat deze kinderen te groot zijn voor de babygroep en te klein voor de peutergroep. Daarom hebben we er voor gekozen om deze groep een geheel eigen ruimte te geven, een ruimte die past bij hun behoeften en ontwikkeling.

De peuters hebben het grotere woongedeelte ter beschikking, waarin allerlei hoeken zijn, waarin van alles valt te ontdekken. We hebben twee slaapkamers voor de kinderen, en de babygroep heeft nog een mooie hangwieg op de groep, en tevens maken wij gebruik van buitenbedjes.

De sanitaire ruimte is door alle groepen te gebruiken. De peuters die zelfstandig naar het toilet kunnen, krijgen die mogelijkheid ook. In de woonkeuken vindt het ontvangst van de ouders en de kinderen plaats, waarna als alle kinderen er zijn we ieder naar onze eigen groep gaan, indien dat gewenst is. Op deze plek komen we ook samen om te eten, en aan het eind van de dag eventueel om papa en/of mama weer te verwelkomen.

Ook hebben we een atelier, waar wij gebruik van kunnen maken. Hier kunnen wij ons creatief uitleven op vele vlakken: verven, kleien, etc. Dit atelier is geplaatst in de keuken, het centrale punt van het dagverblijf.
Wij vinden het belangrijk dat kinderen hiervan gebruik kunnen maken, zodra daar behoefte aan is.
De muziek en het dansen en bewegen gebeurt in de eigen groepsruimten.

En niet geheel onbelangrijk we hebben een fantastische natuurbelevingstuin tot onze beschikking. Waar de kinderen zich kunnen uitleven en verbinding kunnen maken met de natuur. In de tuin hebben we ook drie konijnen. De kinderen verzorgen samen met de begeleiders deze dieren.